Oppskrift på Tranebær- og pistasjegodt
0

Tranebær- og pistasjegodt

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Konfektformer eller små muffinsformer

Ingredienser

1 desiliterTINE Kremfløte
150 grammørk sjokolade
1 teskjevaniljesukker
½ desiliterhakkede tranebær
½ desiliterhakkede pistasjenøtter

Pynt:

1 spiseskjepistasjenøtter
1 spiseskjetranebær

Slik gjør du det

  1. Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.
  2. Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.
  3. Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.
  4. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.

Tips:

For en annerledes vri, kan du bytte ut tranebær med for eksempel tørket aprikos i biter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften