Oppskrift på Tranebær- og pistasjegodt

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Tranebær- og pistasjegodt

Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Konfektformer eller små muffinsformer
TIPS!: For en annerledes vri, kan du bytte ut tranebær med for eksempel tørket aprikos i biter.

Slik gjør du

  1. Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.

  2. Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.

  3. Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.

  4. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.