Oppskrift på Trøfler med brunost
0

Trøfler med brunost

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydrene i julebrunosten passer smaken perfekt til jul. Hakkede peanøtter gir et salt kick.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ½ desiliterTINE Kremfløte
200 gramhvit sjokolade
300 gramTINE Julebrunost
1 desilitersalte peanøtter

Slik gjør du det

  1. Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.

    Tips:

    Rør inn 1 ss cognac om du ønsker en mer voksen smak på trøflene.

  2. Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.
  3. Grovhakk peanøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en melonkuler eller skje, trill dem i hendene for pen form. Vend dem i hakkede nøtter. Oppbevar kaldt.

Tips:

Lag gjerne dobbel mengde når du først er i gang, så har du til julegaver også. Du kan bruke din favorittbrunost.

Kommentarer

Produkter i oppskriften