Oppskrift på Sjokoladetrøffel med appelsin

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sjokoladetrøffel med appelsin

Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

  • Du trenger:

    Form på ca. 15x20 cm
TIPS!: Pakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.

Slik gjør du

  1. Finn frem en form på ca. 15x20 cm.

  2. Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.

  3. Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.

  4. Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.

  5. Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.