Sjokoladetrøffel med appelsin

(11)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Form på ca. 15x20 cm

Ingredienser

1 desiliterTINE Kremfløte
50 gramTINE Meierismør
300 grammørk sjokolade
½ stkappelsiner
1 desiliterKesam® Original

Til pynt:

100 stksølvkuler

Slik gjør du det

  1. Finn frem en form på ca. 15x20 cm.
  2. Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.
  3. Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.
  4. Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.
  5. Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.

Tips:

Pakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.

Kommentarer

Produkter i oppskriften