Oppskrift på sjokoladeegg med kremfyll, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sjokoladeegg med kremfyll

Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.

Slik gjør du

  1. Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.

    Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene. 

  2. Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.