Oppskrift på sjokoladeegg med kremfyll
4

Sjokoladeegg med kremfyll

(37)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stksjokoladeegg
200 gramTINE Kremgo’® Naturell
3 spiseskjemelis
1 teskjevaniljesukker
1 spiseskjesitronsaft
1 desiliterTINE Kremfløte
6 teskjeaprikossyltetøy

Slik gjør du det

  1. Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.

    Tips:

    Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene. 

  2. Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.

Tips:

Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.

Kommentarer

Produkter i oppskriften