Myk peanøtt og ostekonfekt

Myk peanøtt- og ostekonfekt

0
25
Enkel20 min
Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn frem små papirformer.

  2. 2

    Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.

  3. 3

    Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.

  4. 4

    Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.

  5. 5

    Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.

Tips

De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.

Del denne oppskriften: