Oppskrift på OL-yoghurt panna cotta

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Maple Panna Cotta

En drøm av en italiensk dessert som gjør deg øm om hjertet og mett i magen. Lønnesirupen gir oppskriften det lille ekstra.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk sandkakeformer for å gi desserten en ekstra fin form og topp det hele med friske bær og et mynte- eller sitronmelisseblad.

Slik gjør du

Panna Cotta

  1. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter.

  2. Kok opp melk ved middels varme, klem vannet av gelatinplater og smelt de i den varme melken. Rør slik at det løser seg helt opp.

  3. Avkjøl gelatinblandingen litt før du rører inn yoghurt og sirup. Fordel blandingen i fire glass og sett dem bort til kjøling i ca. fire timer frem til desserten har stivnet.

Ved servering

  1. Server Panna Cotta rett fra glasset eller hvelv på porsjonstallerken. Pynt med bær, hakkede nøtter, flytende honning eller lønnesirup og sitronmelisseblader.