Oppskrift på sherrypudding - en deilig avslutning på et herlig måltid
5

Mammas sherrypudding

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

7 plategelatin
5 desiliterTINE Kremfløte
100 gramsukker
2 desilitersherry

Pynt

pisket TINE Kremfløte
10 stksitronmelisseblader

Slik gjør du det

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.
  2. Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.
  3. Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblader.

Tips:

Server gjerne sherrypudidngen med hermetiske kirsebær og en deilig kirsebærsaus eller annen bærsaus til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften