Oppskrift på Grøssegelé med kremspøkelser

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grøssegelé med kremspøkelser

En morsom vri på gelé med pisket krem. Geleen er fylt med friske bær og spøkelseskremen er syrlig med kremost og fløte. Perfekt til Halloween.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fylle geleen med alle typer bær og frukt, eller bare ha den som den er om du liker det best.

Slik gjør du

  1. Fjern toppen på jordbærene og del i 4. Skrell og del kiwi i skiver, del i 4. Fyll i porsjonsglass med blåbær og bringebær.

  2. Smelt geleen på lav varme i en gryte. Hell flytende gele over frukten i glassene og sett kaldt til geleen har stivnet, ca 2 timer.

  3. Pisk kremost og sukker mykt. Spe med halvparten av fløten under omrøring. Pisk resten av fløten til krem og vend inn. Legg en klikk krem på hver gelé og form som et spøkelse.

    Du kan ha kremen i en sprøytepose med stor tut om du ønsker større kontroll. Sprøyt ut kremen til små spøkelsestopper på hver av geleene. 

  4. Smelt sjokoladen i vannbad eller mikrobølgeovn, ha den i en liten sprøytepose og lag øyne og munn. Server med en gang.

    Du kan også grovhakke sjokoladen og bruke biter som øyne og munn.