Oppskrift på Yoghurt-ispinner med mango
1

Yoghurt-ispinner med mango

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Søt og syrlig is med mango er perfekt i den varme sesongen. Disse ispinnene er til og med enkle å lage.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Blender

Ingredienser

100 gramfryst mangoer
½ desiliterSunniva® Original Appelsinjuice
1 teskjemelis
1 desiliterTINE Kremfløte
3 desiliterTINE Yoghurt Naturell
1 spiseskjehonning
isform eller is

Slik gjør du det

  1. Kjør mango, appelsinjuice og melis til puré i en blender.
  2. Pisk fløten til krem og vend med yoghurt og honning.
  3. Vend inn mangopuréen forsiktig og fyll isformer, gjerne med pinne. Frys til stive, 2-3 timer.

    Tips:

    Ønsker du marmorert is? Ikke bland yoghurt og mangopuré helt sammen.

Tips:

Har du ikke isformer kan du bruke plastbeger og stikke en ispinne i midten når isen er halvfrossen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften