Oppskrift på Sorbet av geiterømme, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sorbet med lettrømme

Hjemmelaget sorbet er alltid populært. Hva med å prøve en ny og spennende variant med lettrømme?

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne med smuler av kjeks og friske bringebær.

Slik gjør du

  1. Bløtlegg gelatinplate i kaldt vann.

  2. Kok opp melk med sukker og glukose. Tilsett bløtlagt gelatin og avkjøl .

    Glukose får man kjøpt på apoteket, og i velassosierte butikker.

  3. Bland i lettrømme. Kjør i ismaksin til konsistensen er fin.

    Isen kan også lages uten ismaskin. Ha isblandingen i en form og sett i fryseren. Rør i blandingen hvert kvarter den første timen. La isen deretter stå i fryseren i minimum 4 timer før servering.