Oppskrift på softis med karamellisert popcorn, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Is med karamellisert popcorn

Denne oppskriften på is med karamellisert popcorn gir en perfekt smakskombinasjon av søtt og salt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Karamellisert popcorn bør spises med en gang, dagen etter blir de litt bløte.

Slik gjør du

  1. Lag is som beskrevet på pakken.

  2. Smelt forsiktig smør, brunt sukker og lønnesirup i en stor stekepanne. Bland godt sammen.

  3. Skru opp varmen og la småkoke i 3-4 minutter til sukkeret er oppløst. Når blandingen har fått en litt mørkere farge og du kjenner lukten av karamell er den ferdig.

  4. Vend inn ferdigpoppet popcorn, vær forsiktig dette er varmt.

  5. Ha popcorn over på bakepapir når all karamellen har festet seg til popcornet. Spre det godt utover og la det avkjøle seg noen minutter.

  6. Server is toppet med karamellisert popcorn.

    Med litt sjokoladesaus blir den enda bedre!