Oppskrift på softis med karamellisert popcorn
0

Is med karamellisert popcorn

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på is med karamellisert popcorn gir en perfekt smakskombinasjon av søtt og salt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakkePiano Isbase Vanilje
1 literferdig popcorn
100 gramTINE Meierismør
4 spiseskjebrunt sukker
4 spiseskjelønnesirup

Slik gjør du det

  1. Lag is som beskrevet på pakken.
  2. Smelt forsiktig smør, brunt sukker og lønnesirup i en stor stekepanne. Bland godt sammen.
  3. Skru opp varmen og la småkoke i 3-4 minutter til sukkeret er oppløst. Når blandingen har fått en litt mørkere farge og du kjenner lukten av karamell er den ferdig.
  4. Vend inn ferdigpoppet popcorn, vær forsiktig dette er varmt.
  5. Ha popcorn over på bakepapir når all karamellen har festet seg til popcornet. Spre det godt utover og la det avkjøle seg noen minutter.
  6. Server is toppet med karamellisert popcorn.

    Tips:

    Med litt sjokoladesaus blir den enda bedre!

Tips:

Karamellisert popcorn bør spises med en gang, dagen etter blir de litt bløte.

Kommentarer

Produkter i oppskriften