Pinneis med juice og yoghurt

Pinneis med juice og yoghurt

0
16
Enkel15 min
En marmorert og frisk yoghurt-is med eple- og mangojuice, mango, banan og bringebær smaker godt i sommervarmen. Lager du isen selv slipper du turen bort i kiosken. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Kjør eple- og mangojuice med frossen mango i en blender til en jevn masse. Sett til side.

  2. 2

    Kjør yoghurt naturell med banan i en blender til en jevn masse.

  3. 3

    Fyll ispinneformer med de to blandingen. Dytt bringebærene ned med en pinne slik at blandingen marmoreres. Sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

    Tips

    Du kan også fryse de to blandingene lagvis, ved å fylle på litt og litt og fryse dem mellom hver stripe.

Tips

Smak til yoghurt naturell med hvilken som helst annen frukt hvis du ikke er så glad i banan. Du kan også bruke yoghurt som allerede har smak, men da har den en tynnere konsistens.

Del denne oppskriften: