Oppskrift på jukseis
0

Jukseis

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det er lov å jukse litt. Dette kan vi kalle for jukseis, siden det brukes ferdigkjøpt iskrem. Husk at isen må stå i fryseren i minst en halvtime.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 lDiplom vaniljeis (1 stor boks)
50 gmørk sjokolade
50 gfriske bringebær
4 sskaramellsaus

Slik gjør du det

  1. Finn frem 3 skåler som tåler å fryses.
  2. Sett boksen med vaniljeis i kjøleskapet, slik at den tiner over tid. Den skal ikke tine helt, bare bli mykere så det går an å røre i den.
  3. Hakk sjokolade.
  4. Del isen i tre like deler i hver sin skål. Bland sammen den myke isen med hver sin smak: en med hakket sjokolade, en med friske bringebær og en med karamellsaus.
  5. Sett skålene med is tilbake i fryseren til de fryser igjen. Dette tar minimum en halvtime.

Tips:

Du kan også bruke Piano Vaniljeis

Kommentarer