Oppskrift på pinneis med fløte
2

Pinneis med fløte

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

En ispinneform med plass til 8 ispinner

Ingredienser

4 stkeggeplommer
1 desilitersukker
4 desiliterTINE Kremfløte
50 grammelkesjokolade
50 gramkokesjokolade

Slik gjør du det

  1. Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.

    Tips:

    Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.
  2. Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.
  3. Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.
  4. Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.
  5. Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.

Tips:

Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften