Oppskrift på pinneis med fløte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pinneis med fløte

Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    En ispinneform med plass til 8 ispinner
TIPS!: Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.

Slik gjør du

  1. Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.

    Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.

  2. Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.

  3. Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.

  4. Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.

  5. Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.