Oppskrift på Superrask sommerpai
0

Superrask sommerpai

(28)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Paibunn
3 desiliterTINE Kremfløte
1 pakkePiano Vaniljekrem
500 gramfriske bær

Slik gjør du det

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.
  2. Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
  3. Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.

Tips:

#1: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over.

#2: Pynt gjerne paien med frukt, nøtter eller sjokolade.

Kommentarer

Produkter i oppskriften