Oppskrift på Superrask sommerpai

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Superrask sommerpai

Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over.

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.

  2. Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.

  3. Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.