Oppskrift på skjørost med bakte bringebær og granola, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Skjørost med bakte bringebær og granola

Skjørost er perfekt som tilbehør til søte, bakte bringebær. Med knasende granola blir det en perfekt dessert.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du ikke tid til å ovnsbake bringebærene, kan de også serveres friske. Bruk gjerne en blanding av forskjellige bær

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 210 °C.

  2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Vend frøene med bringebær, sukker og honning og fordel i små ildfaste porsjonsformer.

  3. Legg en stjerneanis i hver form og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Topp med skjørost og granola før servering.

    Bland gjerne skjørost med yoghurt for en mer kremet variant.