Oppskrift på Jordbær dyppet i kremost og sukker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Jordbær dyppet i kremost og sukker

Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

Slik gjør du

  1. Skyll jordbær.

  2. Smelt kremost i en bolle over vannbad.

    Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.

  3. Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.

  4. Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.