Oppskrift på Jordbær dyppet i kremost og sukker
2

Jordbær dyppet i kremost og sukker

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gramfriske jordbær
100 gramTINE Kremgo’® Naturell
2 spiseskjebrunt sukker
2 spiseskjelimesukker

Slik gjør du det

  1. Skyll jordbær.
  2. Smelt kremost i en bolle over vannbad.

    Tips:

    Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.
  3. Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.
  4. Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.

Tips:

Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

Kommentarer

Produkter i oppskriften