Oppskrift på Grilla frukt med limekesam
0

Grilla frukt med limekesam

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk limekesam.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkmeloner
½ stkananas
1 stkmango
2 spiseskjehonning
1 spiseskjebrunt sukker
8 stkgrillspyd

TIL SERVERING

4 spiseskjeKesam® Lime
1 stklime

Slik gjør du det

  1. Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.
  2. Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.

    Tips:

    Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.

  3. Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.
  4. Skvis over litt limesaft, og server med limekesam og finrevet limeskall.

Tips:

Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.

Kommentarer

Produkter i oppskriften