Oppskrift på Grilla frukt med limekesam, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grilla frukt med limekesam

Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk limekesam.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.

Slik gjør du

  1. Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.

  2. Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.

    Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.

  3. Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.

  4. Skvis over litt limesaft, og server med limekesam og finrevet limeskall.