Oppskrift på Grilla ananas med pepper og krem
0

Grilla ananas med pepper og krem

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En enkel dessert som lages raskt på grillen. Nykvernet pepper for virkelig fram den gode sødmen i ananasen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkananas
4 spiseskjehonning
3 desiliterTINE Kremfløte
2 teskjesukker
4 teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. Skjær topp og bunn av ananas og skjær av skallet. Del i skiver på ca. 2 cm.

    Tips:

    Skjær gjerne ut den harde kjernen i midten av hver skive med en skarp kniv.

  2. Pensle skivene med honning og grill på grill eller i grillpanne til myk og gyllen på begge sider. Pensle med mer honning underveis.
  3. Pisk fløte og sukker til stiv krem og server til. Dryss over nykvernet pepper.

Tips:

Det går raskt å grille frukt på grillen, så følg nøye med. I tillegg kan honningen lett brenne seg, men grilla ananas smaker fantastisk når den er akkurat passe karamellisert.

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften