Oppskrift på Eplesufflé
0

Eplesufflé

(18)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

  • Steketid

Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Suffléform

Ingredienser

1 spiseskjeTINE Meierismør
3 stksyrlige epler
1 spiseskjekanel
2 spiseskjesukker
5 desiliterPiano Vaniljekrem (en pakke)
3 stkegg
1 spiseskjemaizena

Tilbehør

3 desilitervispet TINE Kremfløte eller lett dessertfløte

Slik gjør du det

  1. Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.
  2. Smelt smør, og pensle formen med smør.
  3. Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.
  4. Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.
  5. Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.
  6. Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.

Tips:

Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.

Kommentarer

Produkter i oppskriften