Oppskrift på Eksotisk frukt med koriandertopping

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Eksotisk frukt med koriandertopping

Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du epler som har ligget litt for lenge og blitt rynkete kan du skjære dem i båter og fryse dem ned. Så har du epler klare til pai.

Slik gjør du

  1. Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.

  2. Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.