Oppskrift på Eksotisk frukt med koriandertopping
1

Eksotisk frukt med koriandertopping

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkmango
2 stkkiwi
2 desiliterjordbær
2 stkananasringer
1 stklime (presset saft av)

Koriandertopping

1 desiliterTINE Kremfløte
1 desiliterfrisk finhakket koriander (evt. 1/2 ts malt koriander)
2 teskjesukker
1 stkpasjonsfrukt

Pynt

4 skiverlime
4 stkkoriander

Slik gjør du det

  1. Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.
  2. Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.

Tips:

Har du epler som har ligget litt for lenge og blitt rynkete kan du skjære dem i båter og fryse dem ned. Så har du epler klare til pai.

Kommentarer

Produkter i oppskriften