Oppskrift på frisk og god koldskål, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sommerens koldskål

Desserten koldskål, eller koldtskål, fra Danmark blir gjerne servert på sommeren. De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I stedet for kavringsmuler smaker det også veldig godt med knuste cookies strødd over koldskålen.

Slik gjør du

Koldskål

  1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visp Cultura inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.

Tilbehør

  1. Strø knust kavring og et lite sukkerdryss over. Pynt med noen jordbærskiver og server koldskålen med jordbær ved siden av.