Oppskrift på frisk og god koldskål
0

Sommerens koldskål

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Desserten koldskål, eller koldtskål, fra Danmark blir gjerne servert på sommeren. De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Koldskål

1 stkegg
50 gramsukker
2 spiseskjesitronsaft
1 teskjevaniljesukker
1 literCultura Økologisk Naturell

Tilbehør

2 desilitergrovknuste sukkerkavringer
sukker
2 desiliterjordbær i skiver

Slik gjør du det

    Koldskål

  1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visp Cultura inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.
  2. Tilbehør

  3. Strø knust kavring og et lite sukkerdryss over. Pynt med noen jordbærskiver og server koldskålen med jordbær ved siden av.

Tips:

I stedet for kavringsmuler smaker det også veldig godt med knuste cookies strødd over koldskålen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften