Skjørostmousse

Skjørostmousse

0
17
Enkel20 min
Nydelig mousse med skjørost og friske bringebær. Desserten bør stå kjølig i minst fire timer før servering.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen eggeplomme, sukker og rømme, til det så vidt begynner å tykne.

  2. 2

    Legg gelatin i bløt. Klem saften ut av sitron og appelsin, og varm opp i en kjele. Smelt gelatinen deretter i den varme sitrussaften. Vend dette inn i eggemassen.

  3. 3

    Bland sammen pisket krem og skjørost. Vend skjørostkremen inn i eggemassen, og fyll i glass eller kopper.

  4. 4

    Dytt bringebær litt ned i moussen, og la den stå i kjøleskapet i minst 4 timer.

Tips

Server moussen sammen med litt bringebærsaus. Rør sammen 2 dl bringebær med 1-2 ss sukker til sukkeret løses opp. Kan siles gjennom en sil.

Del denne oppskriften: