Oppskrift på Sjokolademousse uten egg
8

Sjokolademousse uten egg

(105)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sjokolademousse er en populær dessert som er enkel å lage. Denne oppskriften er helt uten egg.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ½ desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
5 desiliterTINE Kremfløte
300 grammørk sjokolade

Slik gjør du det

  1. Varm melk i en kasserolle.
  2. Finhakk sjokolade og hell den varme melken over sjokoladen i tre deler. Rør til all sjokoladen har smeltet.
  3. Bland raskt sammen med en stavmikser slik at du får en jevn og fin blanding mellom kakaofettet og melken.
  4. Pisk fløte til stiv krem. Vend inn litt og litt av kremen sjokoladeblandingen.

    Tips:

    Det er viktig at ikke sjokoladeblandingen er for varm når den vendes med kremen, for da kan kremen falle sammen.

  5. Fordel sjokolademoussen i serveringsglass og sett i kjøleskap ca. 1-2 timer, gjerne over natten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften