Oppskrift på Sjokolademousse med vaniljekesam

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sjokolademousse med vaniljekesam

Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Porsjonskåler
TIPS!: Kjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.

Slik gjør du

  1. Når du skal lage sjokolademousse, starter du med å vispe eggeplommene med sukker til det er porøst og luftig. Rør i kaffen.

  2. Bryt sjokoladen i biter og smelt den i en skål i vannbad eller i mikrobølgeovn. Rør sjokolade og kesam i blandingen.

    For en enda magrere variant, kan du bruke TINE Kesam Vanilje Mager.

  3. Visp fløten til en lett krem. Vend kremen forsiktig i blandingen.

    Her kan du alternativt bruke TINE Lett Dessertfløte som du visper til krem.

  4. Fordel moussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering.

  5. Pynt med høvlet sjokolade eller bær ved servering.