Sjokoladedessert med mint

(43)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Super og enkel dessert for alle som elsker kombinasjonen av sjokolade og mint. Moussen er laget med vaniljekesam og noen biter After Eight.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonsskåler

Ingredienser

Dessert med mint

6 stkplater after eight sjokolade eller annen mintsjokolade
3 spiseskjeTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
100 gramTINE Kremgo’® Naturell
6 desiliterKesam® Vanilje eller Mager (à 300 g)

Pynt

3 stkplater after eight sjokolade
Noenmynteblad (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    Dessert med mint

  1. Smelt mintsjokoladen sammen med melk i vannbad.
  2. Rør sammen kremost og vaniljekesam. Bland forsiktig i den smeltede sjokoladen.
  3. Hell kremen i dessertskåler og la dem stå kjølig minst en times tid. Pynt med en halv sjokoladeplate og litt frisk mynte rett før servering.

Tips:

Husk å beregne en time i kjøleskapet slik at den stivner før servering. Du kan fint lage den dagen før servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften