Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Riskrem på ekte vis

Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem eller kjøp ferdiglaget Fjordlands Risgrøt.

Slik gjør du

Riskrem

  1. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.

  2. Bland kremen i grøten og pynt med hakkede mandler. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.

Rød saus

  1. Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.

  2. Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.