Oppskrift på Riskrem - en herlig avslutning på julemiddagen
16
Godkjent av bestemor

Riskrem på ekte vis

(239)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Riskrem

3 desiliterTINE Kremfløte
1 spiseskjesukker
1 teskjevaniljesukker
3 desiliterferdigkokt risgrøt
50 grammandler, skåldet og hakket
2 stkmandeldråper (kan sløyfes)

Rød saus

5 desiliterPiano Bringebærsaus

Eller lag din egen rød saus

200 gramfrosne jordbær
½ desilitervann
100 grammelis

Slik gjør du det

    Riskrem

  1. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
  2. Bland kremen i grøten og pynt med hakkede mandler. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.
  3. Rød saus

  4. Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
  5. Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.

Bestemortips:

Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem.

Kommentarer

Produkter i oppskriften