Oppskrift på Ris a la mande
0
Godkjent av bestemor

Ris a la mande

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 desiliterTINE Kremfløte
500 gramferdig risgrøt
1 stkvaniljestang
70 gramgrov marsipan, revet
50 grammandler, hakket
2 desiliterkirsebærkompott

Slik gjør du det

  1. Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
  2. Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
  3. Server ris a la mande med kirsebærkompott.

Bestemortips:

Du kan fint bruke vanlig rød saus til ris a la mande.

Kommentarer

Produkter i oppskriften