Oppskrift på Ris a la mande, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ris a la mande

Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fint bruke vanlig rød saus til ris a la mande.

Slik gjør du

  1. Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.

  2. Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.

  3. Server ris a la mande med kirsebærkompott.