Oppskrift på Fløtepudding med jordbær, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fløtepudding med jordbær

Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.

Slik gjør du

  1. Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.

  2. Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.

  3. Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.