Oppskrift på Fløtepudding med jordbær
1

Fløtepudding med jordbær

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Fløtepudding

4 desiliterhakkede jordbær
½ desilitersukker
4 stkgelatinplater
3 desiliterTINE Kremfløte
1 teskjevaniljesukker
½ desiliterSunniva® Original Eplejuice

Pynt

Littjordbær
Littsitronmelisseblad

Slik gjør du det

  1. Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.
  2. Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.
  3. Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.

Tips:

Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.

Kommentarer

Produkter i oppskriften