Oppskrift på Koldskål med kulturmjølk
0

Koldskål med kulturmelk

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Koldskål eller koldtskål kan være enkel hverdagsdessert, brukes som mellommåltid eller til kvelds. Oppskriften er svært populær i Danmark og kan varieres med ulike typer frukt og bær.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Bruk gjerne ulike typer kavring eller bær

Ingredienser

Koldskål

1 stkegg
4 spiseskjesukker
2 spiseskjesitronsaft
1 teskjevaniljesukker
1 literTINE Kulturmjølk

Tilbehør

4 stkgrove havrekjeks eller kavring
2 desiliterjordbær i skiver

Slik gjør du det

    Koldskål

  1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visk Kulturmjølk inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.
  2. Tilbehør

  3. Ha koldskål i serveringsboller rett før servering. Knus kjeks og strø over. Server med jordbærskiver på toppen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften