Oppskrift på Koldskål med kulturmjølk

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Koldskål med kulturmelk

Koldskål eller koldtskål kan være enkel hverdagsdessert, brukes som mellommåltid eller til kvelds. Oppskriften er svært populær i Danmark og kan varieres med ulike typer frukt og bær.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Bruk gjerne ulike typer kavring eller bær

Slik gjør du

Koldskål

  1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visk Kulturmjølk inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.

Tilbehør

  1. Ha koldskål i serveringsboller rett før servering. Knus kjeks og strø over. Server med jordbærskiver på toppen.