Oppskrift på gløggtiramisu

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gløggtiramisu

Her har vi laget en fantastisk juleversjon av verdens mest berømte dessert.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    6 små porsjonsglass
TIPS!: Tiramisu er utmerket å lage dagen før den skal serveres. For et ekstra delikat resultat kan du i tillegg til kakao også rive litt mørk sjokolade over kremostdesserten.

Slik gjør du

  1. Del vaniljestang i to på langs og skrap ut frøene. Legg vaniljefrø med eggeplommer og melis i en bolle og pisk luftig et par minutter. Tilsett ost og sitronskall og pisk sammen til en jevn røre.

  2. Bryt kjeks i biter og legg halvparten i glassene. Drypp først over halvparten av gløggen og så halvparten av røren i glassene. Legg på resten av kjeksen og drypp over resten av gløggen. Fordel røren over. Strø på kakao. Sett desserten kjølig i minst én time før servering.