Frosset blåbærskum

(46)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En frisk og herlig vaniljedessert som er så enkel og rask å tilberede at du ikke vil tro det! Blåbærene balanserer det søte helt perfekt. I tillegg er denne sunnere desserten både mager og lett.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonsglass

Ingredienser

1 desiliterblåbær
2 desiliterKesam® Vanilje Mager
2 desilitereggehviter
3 spiseskjesukker
4 teskjerevet limeskall
1 desiliterblåbær

Slik gjør du det

  1. Bland blåbær og kesam. Sett det til side.

    Tips:

    Du kan bruke andre frosne bær i stedet for blåbær.

  2. Visp eggehviter til hardt skum. Tilsett sukker og fortsett å vispe noen minutter.
  3. Bland blåbærkesam og stivpisket eggehvite, smak til med limeskall. Hell i porsjonsglass og sett i fryseren i ca.1 time.
  4. Pynt med blåbær og gjerne litt revet limeskall ved servering.

Tips:

Husk å beregne ca. en time for desserten å stå i fryseren for å få den rette konsistensen

Kommentarer

Produkter i oppskriften