Deliciosa Panna Cotta

(115)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonskåler

Ingredienser

4 ½ stkgelatinplater
2 stkvaniljestenger
7 ½ desiliterTINE Kremfløte
2 ½ desilitersukker
1 pakkePiano Jordbærgelé

Slik gjør du det

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.
  2. Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.
  3. Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.
  4. Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.
  5. Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.

Tips:

Pynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.

Kommentarer

Produkter i oppskriften