Oppskrift på Deliciosa Panna Cotta

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Deliciosa Panna Cotta

Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Porsjonskåler
TIPS!: Pynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.

  2. Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.

  3. Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.

  4. Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.

  5. Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.