Oppskrift på Cultura Koldskål
0

Cultura koldskål

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Koldskål eller koldtskål, er tradisjonelt en populær dessert fra Danmark. Denne oppskriften med Cultura kan også brukes som et mellommåltid.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Koldskål

3 desiliterTINE Kremfløte
1 literCultura Økologisk Naturell
3 spiseskjesukker
1 teskjevaniljesukker

Tilbehør

2 desilitergrovknuste sukkerkavringer
5 desiliterjordbær

Slik gjør du det

  1. Visp fløten til luftig krem. Bland med Cultura og smak til med sukker og vaniljesukker.
  2. Hell blandingen i en stor glassbolle. Legg på kavring og jordbær.

    Tips:

    I stedet for kavring smaker det også veldig godt med mandler i skiver strødd over koldskålen.

Tips:

De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften