Bringebærparfait

(57)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserter å stivene i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 desiliterTINE Kremfløte
4 desiliterfrosne bringebær
3 stkeggeplommer
1 desilitermelis
2 teskjekakao

Pynt

1 desiliterTINE Kremfløte
50 gramsjokolade, grovt revet
8 stkfriske bringebær

Slik gjør du det

  1. Visp fløten til krem. Mos bringebærene og rør dem sammen med eggeplommene, melis og kakao.
  2. Bland med kremen og hell i porsjonsglass. La parfaiten stå i fryseren i 3-4 timer slik at den stivner.
  3. En parfait bør stå minst 30 minutter i kjøleskapet før du serverer den. Pynt med vispet krem, revet sjokolade og friske bringebær.

Tips:

Du kan lage denne desserten med alle mulige bær, f eks frosne blåbær eller jordbær.

Kommentarer

Produkter i oppskriften