Oppskrift på Bringebærparfait

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Bringebærparfait

Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserter å stivene i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan lage denne desserten med alle mulige bær, f eks frosne blåbær eller jordbær.

Slik gjør du

  1. Visp fløten til krem. Mos bringebærene og rør dem sammen med eggeplommene, melis og kakao.

  2. Bland med kremen og hell i porsjonsglass. La parfaiten stå i fryseren i 3-4 timer slik at den stivner.

  3. En parfait bør stå minst 30 minutter i kjøleskapet før du serverer den. Pynt med vispet krem, revet sjokolade og friske bringebær.