Oppskrift på Sjokolade- og peanøttmuffins
2

Sjokolade- og peanøttmuffins

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Glad i kombinasjonen av søtt og salt? Da anbefaler vi deg å prøve denne oppskriften på sjokolade- og peanøttmuffins. De er enkle å lage, og passer godt både til liten og stor. Men pass deg, de er farlig gode...

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

100 gramTINE Meierismør
1 ½ desilitersukker
3 stkegg
4 desiliterhvetemel
2 teskjebakepulver
1 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett eller annen melk
100 grammørk sjokolade
2 desilitersalte peanøtter

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C, og finn frem muffinsformer og/eller muffinsbrett. Oppskriften holder til 12-15 muffins.
  2. Visp smør og sukker lett og luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Bland mel og bakepulver, og rør det i deigen. Ha i melk.
  3. Hakk sjokolade og peanøtter, og rør inn i deigen.
  4. Fordel deigen i formene, ¾ fulle. Bruker du muffinsbrett, er det lurt å sette muffinsformer oppi, før du heller i deigen.
  5. Stek midt i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl muffinsene på rist.

Tips:

Muffinsene kan fryses.

Kommentarer

Produkter i oppskriften