Oppskrift på Scones med Kefir og aprikos

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Scones med Kefir og aprikos

Bloggeren bak Kvardagsmat.no, Anita Blomvik, deler sin smakfulle oppskrift på scones med kefir og aprikos! En saftig og deilig bakst helt uten sukker, som fungerer like godt til frokost, lunsj og kvelds.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Server gjerne med kremost eller syltetøy for en ekstra rund og god smak.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C over- og undervarme.

  2. Del aprikosene i små biter.

  3. Rør sammen alt til en jevn deig.

  4. Trill en ca. 30 cm lang pølse av deigen, og trykk 1 cm flat ved hjelp av håndbaken.

  5. Brett deigen slik at den ligger i to lag, men fremdeles er like lang, og del opp i 7-8 sconesbiter.

  6. Sett på bakepapirkledd stekebrett og stek i omnen i 10-15 min, til de er gylne.

  7. Avkjøl på rist, og server de lunkne.