Oppskrift på Muffins à la brownies

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Muffins à la brownies

Det enkle er ofte det beste, som denne oppskriften på muffins med browniessmak. Den passer perfekt når det dukker opp uventet besøk, eller når du har det travelt før gjestene kommer. Muffinsene kan spises som de er, eller serveres enkeltvis på en tallerken med et melisdryss, bringebær, valnøtter og litt pisket krem.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I stedet for valnøtter, kan du bruke andre typer nøtter som mandler eller hasselnøtter.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C, og ta frem muffinsformer og/eller muffinsbrett. Oppskriften holder til 12-14 muffins.

  2. Visp egg og sukker til eggedosis.

  3. Smelt smøret. Bryt sjokoladen i biter, og smelt den i smøret. Rør dette i eggedosisen.

  4. Hakk valnøttene. Bland mel, vaniljesukker, bakepulver og valnøtter i blandingen. Rør godt sammen.

  5. Hell røren i muffinsformer. Stek midt i ovnen i ca 15 minutter. Avkjøl på rist. Server gjerne muffinsene med et melisdryss, bringebær, valnøtter og litt pisket krem.