placeholder image
0

Jarlsberg®- og gresskarscones

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Disse salte 'brødene' er perfekte til festbordet, strødd med sprø gresskarfrø og deilig Jarlsberg®.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 gspeltmel
1 tssalt
2 ssbakepulver
50 ggresskarfrø
50 gTINE Meierismør eller solsikkeolje
175 mlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 stkeggeplomme
100 gJarlsberg® Original
1 stkegg til pensling

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 175 ˚ C.
    2. Bland mel, salt, bakepulver og gresskarfrø, og smuldre med smør. Ha i melk, eggeplomme og Jarlsberg®.

      Tips:

      Hold av litt frø og ost til topping.

    3. Ha deigen ut på et melet bord, forme sconesene etter ønske og legg de på en stekeplate med bakepapir. Pensle de med sammenrørt egg, dryss over litt ost og gresskarfrø, og stek dem til de er gylne i fargen. Ca. 10-15 minutter.
    4. Avkjøl litt på rist og server lune med smør og Jarlsberg®.

Kommentarer

Produkter i oppskriften