Oppskrift på havreformer
0

Havreformer med krem og jordbær

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Herlige porsjonskaker basert på havregryn, toppet med krem og jordbær. Oppskriften holder til 8-10 muffinsformer.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Muffins

200 gramTINE Meierismør
4 spiseskjesukker
4 spiseskjelys sirup
4 desiliterhavregryn
2 desiliterhvetemel
1 teskjebakepulver
¼ teskjesalt

Fyll

2 desiliterTINE Kremfløte
1 teskjevaniljesukker
½ literjordbær

Slik gjør du det

    Muffins

  1. Smelt smør i en kjele og rør i sukker, sirup, havregryn, mel, bakepulver og salt.
  2. Fordel røren i små muffinsformer av papir som settes i muffinsstekebrett. Stek kakene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til de er gylne.
  3. Trykk til en liten fordypning i midten av kakene når de kommer ut av ovnen. Ta kakene ut av papirformene og avkjøl på rist.
  4. Fyll

  5. Visp fløte til krem sammen med vaniljesukker. Fordel kremen i kakens fordypninger. Rens jordbær og del i biter. Fordel jordbær oppå kremen.

Tips:

Bringebær og blåbær passer også fint på disse kakene.

Kommentarer

Produkter i oppskriften