Oppskrift på Grove skjørostmuffins
2

Grove skjørostmuffins

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelige og saftige blåbærmuffins med skjørost.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Muffinsformer

Ingredienser

100 gramTINE Meierismør, romtemperert
1 desilitersukker
2 stkegg, romtemperert
3 desilitersammalt mel, fint
1 spiseskje, toppet, maisenna
1 ½ teskjebakepulver
1 ½ desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett, romtemperert
1 begerskjørost
2 desiliterblåbær

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på varmluft ved 200 °C.
  2. Rør smør og sukker hvitt. Visp inn ett og ett egg.

    Tips:

    Romtempererte egg gir et enda bedre resultat.

  3. Rør inn mel, maisenna, bakepulver, melk, og skjørost. Vend forsiktig inn blåbær.

    Tips:

    Varier med ulike typer bær og fruktbiter.

  4. Fyll i muffinsformer 2/3 fulle, og stek i ca. 20 min, til de har en gyllen overflate.

Tips:

Rør gjerne inn litt grovhakkede valnøtter sammen med blåbærene. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften