Oppskrift på Frokostscones

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Frokostscones

Cottage cheese gjør disse sconesene ekstra saftige og holdbare. I tillegg inneholder de kli og linfrø som er bra for fordøyelsen. Scones smaker nydelig. Og ikke bare til frokost.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: #1. Gjør disse gode sconesene enda litt sunnere ved å erstatte deler av det fine hvetemelet med sammalt hvete, grov eller annet grovt mel.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. Bland hvetemel, linfrø, havrekli, bakepulver og salt i en food processorbolle. Skjær smøret i små biter og fordel det i blandingen. La maskinen gå til smøret er finfordelt. Tilsett cottage cheese og bland raskt sammen til en deig.

  3. Del deigen i fire biter og form til boller. Trykk dem flate på stekeplaten som er dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.