Rundstykker med blåbær og gresskarfrø

Rundstykker med blåbær og gresskarfrø

2
13
Enkel30 min
Bloggeren bak FitFocuse, Desiree Andersen, gir deg sin smakfulle oppskrift på rundstykker med blåbær og gresskarfrø! Med TINE Kefir blir den rustikke baksten ekstra frisk og saftig. Forberedelsestid: 8 - 12 timer.

Ingredienser

Antall stykker

  • ¼ pakke
    fersk gjær
  • 4 dl
  • 2 ss
    honning
  • 250 g
    fullkorn hvetemel
  • 250 g
    siktet speltmel
  • ½ dl
    gresskarkjerner
  • ½ dl
    frosne blåbær
  • 1 ts
    salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Hell honningen over gjæren og la dette stå på benken til gjæren blir flytende. I mens rør sammen mel, salt, frø og blåbær.

  2. 2

    Slå Kefir over gjæren og bland sammen det våte og det tørre. Deigen vil være ganske løs. La så deigen stå under plast på kjøkkenbenken i 8 - 12 timer.

  3. 3

    Sett så ovnen på 250 grader varmluft.

  4. 4

    Slå deigen ut av bollen og form den til en lang pølse. Kutt pølsen opp i 10 emner og legg disse på en stekeplate.

  5. 5

    Når ovnen er varm senker du temperaturen til 230 grader. Plasser stekeplaten på midterste rille i 15 minutter.

Del denne oppskriften: