Laster
Laster
Oppskrift på Kjempegode havrekjeks

Kjempegode havrekjeks

Kjempegode havrekjeks

Hvor gøy er det ikke å servere kjeks du har bakt selv? Her er oppskrift på noen nydelige havrekjeks som er veldig enkle å bake. Men husk at du må starte baksten dagen i forveien. Kjeksene smaker veldig godt med smør og ekte geitost på. Perfekt til jul!

 
Antall porsjoner: 1 porsjoner-+
Tidsforbruk: 40 min40 minTidsbruk
Vanskelighetsgrad: EnkelEnkelVanskelighetsgrad

Ingredienser

Ingredienser

Tips

Fyll en pen boks eller et Norgesglass med kjeks og ta med til venner. Det er en populær gave å gi bort sammen med for eksempel en god ost.

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du
  • 1
    Smelt smøret, ha i sukker og melk. Hell det over grynene og la det stå kaldt en god stund, gjerne til neste dag.
     
  • 2
    Sett stekeovnen på 185 °C.
     
  • 3
    Bland bakepulveret i litt av melet og bland dette inn i grynmassen. Kna inn så mye mel at den kan kjevles ut til en passe tynn leiv.
     
  • 4
    Stikk ut runde kjeks med et glass eller skjær frikanter. Prikk kjeksene med gaffel og stek dem gylne, ca. 12 - 15 minutter. Avkjøl på rist.
     
  • 5
    Oppbevar kjeksene i en tett boks.
     
Kommenter denne oppskriften

Kommentarer fra andre

Din vurdering

Gi oss din vurdering av denne oppskriften.

Oppskriften har 0 stemmer.

 
 
 
Laster
Laster