Oppskrift på Grove tortillalefser

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grove tortillalefser

Lag gjerne tortillalefsene selv. Disse grove variantene er godt egnet til fredagstacoen, wraps eller tilbehør til middagsretter. Grove tortillalefser er også et supert alternativ til brød i matpakken!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Tortillalefsene kan fylles med mye forskjellig, for eksempel ost og skinke, grillet kylling med rømmedressing, grillede grønnsaker og matyoghurt eller kremet tunfisksalat.

Slik gjør du

  1. Kna mel og salt med mesteparten av vannet. Elt deigen godt til du får en fast og smidig deig. Juster eventuelt med mer vann eller mel.

  2. Del deigen i emner, rull til en kule og kjevle ut til en tynn lefse på et godt melet bord.

  3. Stek raskt på begge sider på høy varme i en stor stekepanne eller på en takke. Legg til avkjøling under et fuktet kjøkkenhåndkle slik at de holder seg myke.

    Har du en elektrisk takke, er det perfekt å steke tortillas på den.