Oppskrift på Grillet naanbrød
0

Grillet naanbrød

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Naanbrød er perfekt tilbehør til alle indisk mat i tillegg til andre sterke rette.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
25 gramgjær
1 spiseskjesukker
1 teskjesalt
4 spiseskjeolivenolje
500 gramhvetemel
2 teskjebakepulver
3 desiliterTINE Yoghurt Naturell

Slik gjør du det

  1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.
  2. Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.
  3. Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side.

    Tips:

    Du kan tilsette karve eller annet krydder, ferske urter eller hvitløk for naan med smak.

Tips:

Stek naanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften