Oppskrift på Grillet naanbrød, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grillet naanbrød

Naanbrød er perfekt tilbehør til alle indisk mat i tillegg til andre sterke rette.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Stek naanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.

Slik gjør du

  1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.

  2. Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.

  3. Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side.

    Du kan tilsette karve eller annet krydder, ferske urter eller hvitløk for naan med smak.