Grillet naanbrød

Grillet naanbrød

0
17
Enkel90 min
Nanbrød er perfekt tilbehør til all pakistansk og indisk mat i tillegg til andre sterke rette. Stek nanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.

  2. 2

    Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.

  3. 3

    Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. Du kan også steke brødene i en tørr stekepanne på høy varme.

Tips

Du kan tilsette karve eller annet krydder, ferske urter eller hvitløk for naan med smak. 

Del denne oppskriften: