Strinda skole ble vinnerne av TINECup 2015

TINECup

TINE og Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) har gleden av å invitere kokk- og servitørelever på VG2 til TINECup

Vi leter etter Norges beste kokk- og servitørelever!

TINECup er for kokk- og servitørelever på VG2 trinn og arrangeres av TINE og Norges Kokkelandslag. Dette er en landsomfattende konkurranse for å kåre Norges beste elever innen kokk- og servitørfaget.

Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og dermed styrke rekrutteringen til kokkefaget.

Årets oppgave er klar - her finner du brosjyren for årets TINECup.

PÅMELDINGSSKJEMA FOR TINECUP 2017!

Dette er de viktigste datoene for TINECup 2017

Påmelding

Frist for påmelding 20. september. Her finner du påmeldingsskjema.

Menyoppgave

Frist for innsendelse av menyoppgave 20. oktober. Her finner du menyoppgaven og her finner du råvarelisten.

Semifinaler og finale

Avholdes mellom 15. november og 15. desember. Finalen går av stabelen 24. februar!

TEMA FOR ÅRETS OPPGAVE

Vi feirer aktive prestasjoner! Server bordet til helseministeren under Idrettsgallaen. Helseministeren er opptatt av matglede og fysisk aktivitet, og under Idrettsgallaen har han idrettsprofiler og andre i kultureliten til bords. Tenk at det er nettopp dere som skal lage maten av utsøkte råvarer til bordsettingen på åtte personer. Her finner du råvarelisten!

ÅRETS UTVALGTE RÅVARER

FORRETT

Retten må inneholde TINE Rømme, minst 60 prosent reinsdyr, i tillegg til rødbeter som garnityr.

HOVEDRETT

Retten skal bestå av hel sei, TINE Kremfløte og/eller Tinemelk. Må vise til utnyttelse av råvaren (sei) som en del av oppgaven. Tre valgfrie garnityr, samt saus.

DESSERT

Hovedråvarer i desserten skal være TINE Kefir, solbær og Valrhona Jivara 40% melkesjokolade.

TINECup - Stemningsrapport

TINE jakter på Norges beste kokk- og servitørelever. «TINECup er unik arena for elevene til å vise seg frem og få et godt innblikk hvordan konkurranser fungerer i kokkeyrket» - Jostein Medhus, hoveddommer