Velkommen til TINE Fotballskole

TINE Fotballskole feirer 20 år!

Når tusenvis av barn over hele landet samles på TINE Fotballskole, tar de drømmene med seg - store som små. Vi i TINE er der med byggesteinene, enten det er en tålmodig instruktør eller et sunt måltid.

I år ønsker TINE å sette et særlig fokus på smart idrettsmat, og vi tilrettelegger for at det skal være sunne og smarte matalternativer på fotballskolene.

Sparker TINE Fotballskoler i gang for tjuende året på rad

Vi vet at drømmen er viktig. Uansett hva den er. Drømmen kan være starten på reisen, et løft midt i kampen eller gnisten til å ta ut det siste. Det som tar oss over mållinjen. Det er lov å drømme stort. Selv om kroppen er liten og reisen er lang. Men vi trenger de små drømmene også. De som bare drømmer om å være en god lagkamerat er like viktig for laget som stordrømmeren. Den drømmen må vi aldri glemme.

Det er lov å drømme stort

I år skal det feires at TINE Fotballskole arrangeres for 20. gang, og vi er stolte av at:

  • Nesten 1,2 millioner barn har deltatt på fotballskolene så langt
  • Klubbene har hentet inn 1 milliard kroner til klubbkassene
  • 12 000 instruktører har vært med på å gi ungene en god opplevelse og minner for livet
  • Det har blitt arrangert TINE Fotballskole nesten 8000 TINE Fotballskoler så langt
  • TINE Fotballskole skal være et lavterskeltilbud hvor alle skal kunne delta. Derfor viderefører vi maksprisene for deltakerne
  • Vi oppfordrer til at fotballskolen også tilrettelegges for utviklingshemmede barn og ungdom, og har laget et treningsopplegg for å gjøre det lettere for arrangørene
  • Gjennom TINE Fotballskole har deltakerne gjennomført 17 millioner treningstimer med fotballglede – over én million treningstimer i 2016, og vi satser på minst like mange i 2017.

TINE og Norges Fotballforbund (NFF) arbeider sammen for å gi barn og unge landet over et morsomt og nyttig tilbud, uavhengig av nivå.

Mål: å få barn og unge i aktivitet

– Vi er vårt samfunnsansvar bevisst, og TINE Fotballskoler i samarbeid med de lokale klubbene er på mange måter et flaggskip i å få barn og unge i aktivitet, og samtidig sikre at vi setter fokus på rett ernæring, sier sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen.

– Tjue år med TINE Fotballskoler har sørget for kroner i kassa for klubbene, og ikke minst store opplevelser for barna som har deltatt. Både NFF og TINE ønsker også i 2017 å ha et særlig fokus på kost og ernæring. I tillegg er det viktig å øke andelen jentedeltakere og jentetrenere. Mange av klubbene er godt på vei mot å nå målene om minst 40 prosent jenteandel allerede, det er vi veldig glade for, sier André Paulsen, fagansvarlig for TINE Fotballskole i Norges Fotballforbund.

Les mer på TINE Fotballskoles egne nettsider.