Marit Bjørgen

Norges Skiforbund

TINE er strategisk samarbeidspartner til Norges Skiforbund (NSF) og har tett samarbeid med mange grener innen skisporten.

En av de første sponsoravtalene TINE inngikk var med Norges skiforbund og skijentene på tidlig 80-tallet. Avtalen har senere blitt utvidet til å også inkludere herrene.

Gode ambassadører

TINE har et mål om at barn, unge og voksne i Norge skal spise sunnere og bevege seg mer, samt å øke kunnskap om treningsernæring for å få maks ut av treningen. NSF har mange gode ambassadører for å nå dette målet.

Vi har et tett samarbeid med følgende grener:

  • Alpint
  • Langrenn
  • Kombinert
  • Freeski

Alpint

Om samarbeidet

Langrenn

Om samarbeidet

Marit Bjørgen

TINE inngikk i 2013 en egen samarbeidsavtale med Marit Bjørgen, med bakgrunn i de sunne og sterke verdiene Marit står for. Marit er en fantastisk rollemodell og ambassadør for de mål og verdier TINE har og blir også brukt som inspirator og motivator for fysisk aktivitet og kosthold internt i TINE.

Kombinert

TINE har hatt et tett samarbeid med kombinertlandslaget siden 2012, og det har vært gøy å se den fantastiske fremgangen og de gode resultatene de viste under OL i Sotsji. Kombinertgutta er flotte TINE-abassadører, og stiller opp også utenfor løypa og hoppbakken for å vise vårt samarbeid og felles verdigrunnlag. YT er offisiell leverandør av treningsernæring til kombinert.

Freeski

Om samarbeidet

 

Reklamefilm Norvegia® - Stolt sponsor av OL-kroppen

Vi ønsker Marit Bjørgen og de andre norske OL-utøverne lykke til i Sotsji. TINE - stolt sponsor av Olympiakroppen!

Reklamefilm TineMelk - Monsterbakken

Det er i motbakke det går oppover, sies det. Det er bare ljug!

Reklamefilm YT - Lykke til i OL!

Dette er en hilsen fra alle oss - kall det gjerne hverdagens atleter, til dere. Lykke til i OL!