Laster
Laster
Tettere på TINE

Ansvarserklæring, personvern og debattregler på TINEs nettsteder

Formålet med TINEs nettsteder er å gi generell informasjon om TINEs virksomhet, og å ha dialog med deg som bruker.

TINE arbeider for at din integritet skal bevares på Internett. TINE har derfor laget denne ansvarserklæringen for å synliggjøre dine rettigheter og hvordan din personlige informasjon behandles.

Når du går inn som bruker på nettstedet www.tine.no og andre tilknyttede nettsteder som eies og driftes av TINE og TINEs datterselskaper, godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet neste gang.

Opphavsrett

Innholdet på TINEs nettsider er undergitt opphavsrettbeskyttelse. Innholdet kan lastes ned og lagres elektronisk eller skrives ut. Denne retten gis under forutsetning av at kilden til materialet angis riktig.

Ansvarserklæring

TINE anstrenger seg for å holde innholdet på nettstedene så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. TINE påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på TINEs nettsteder skjer på ditt eget ansvar. TINE eller TINEs datterselskaper påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av TINEs nettsteder, eller opplysninger som finnes der.

www.tine.no kan inneholde linker til andre websider utenfor TINEs kontroll. TINE legger inn slike linker for å hjelpe TINEs besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. TINE kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.

Henvisninger til hvilket som helst kommersielt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle TINEs nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra TINEs side.

TINE kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden er eksakt like de fargene som produkter, ingredienser etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.

Personopplysninger

TINE behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til TINE i forbindelse med konkurranser, bestillinger og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun for at TINE skal være i stand til å gi deg informasjon om produkter og tjenester du har uttrykt interesse for. Personopplysninger i forbindelse med konkurranser slettes etter at konkurransen er avsluttet, med mindre du aktivt har samtykket til noe annet. Personopplysninger i forbindelse med bestillinger tas vare på i TINEs arkiv dersom du ikke aktivt har samtykket til noe annet. TINE overleverer ikke personopplysningene dine til tredje part.

Du har rett til å få opplyst fra TINE hvilke personopplysninger som TINE har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes. Kontakt TINE Forbrukersenter: tfs@tine.no eller ring TINE på grønt nummer: 800 35 999.

For at nettleseren skal huske dine preferanser bruker TINE ”cookies”. En cookie er en liten tekstfil som sendes fra en webside og lagres på besøkerens datamaskin.

Cookien lar TINE vite om du har besøkt TINEs webside tidligere og hvilke sider du har vært inne på. TINE bruker aldri cookies til å lagre personlig informasjon om deg, men kun for å gjøre ditt besøk hos TINE enklere eller for å kunne se antallet besøkere. TINE har valgt å bruke cookies til bl.a. å lagre informasjon fra den første gangen du kom til www.tine.no

Du kan selv velge innstillinger i nettleseren på egen datamaskin slik at du får en melding før et nettsted sender en cookie til PC-en din. Der kan du velge om du vil akseptere eller avvise cookien. Du kan også oppgi at du ikke skal ta imot noen cookies i det hele tatt. Ettersom ulike nettlesere fungerer på ulike måter, kan du søke i hjelpemenyen for å finne innstillingene for din nettleser.

Hvis du velger å ikke akseptere noen cookies, kan du fortsatt besøke TINEs nettsider. Da vil ikke nettsiden huske dine personlige innstillinger i for eksempel ”Min kokebok” på tine.no.  

Mer informasjon om cookies kan du finne på Cookiecentral .

Debattregler på tine.no

Det skal være engasjerende og hyggelig å debattere på tine.no. TINEs regler for god tone i debatten er:

  • Vær saklig, høflig og bruk alminnelig folkeskikk når du debatterer, også når du er uenig med din(e) meddebattant(er).
  • Du skal ikke mobbe eller publisere hets, trakassere, injuriere, oppfordre til lovstridige handlinger eller fremsette andre lovstridige utsagn.
  • Du skal ikke gi personlige eller sensitive opplysninger om noen
  • Du må følge norske opphavsrettsregler. Opplys om kilde ved bruk av sitater.
  • Lenker i debattinnlegg skal være relevante for saken som blir debattert.
  • TINE har redaktøransvar for innhold som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for at innholdet i innlegget ikke bryter norsk lov.
  • Du må kjenne til og følge Vær Varsom-plakaten.
  • TINE står fritt til å fjerne innlegg uten begrunnelse eller varsel, og fjerne muligheten for å kommentere på tine.no.

 

Del TwitterFacebookMail
Lukk
Tips en venn
Skriv ut Print
 
 
Laster
Laster